PERSBERICHT:  Zilverenkruis over Behandelcoach

  1. Leiden/Haarlem, 15 oktober 2017

Behandelcoach app ontzorgt patiënten

Veel patiënten worden overspoeld met informatie tijdens hun behandeling. Om hen zoveel mogelijk te ontzorgen heeft het Spaarne Gasthuis de Spaarne Behandelcoach app geïntroduceerd voor patiënten die een knie- of heupvervanging moeten ondergaan. De app geeft een overzicht van alle ziekenhuisafspraken, uitgebreide informatie over het zorgtraject en handige hulpmiddelen om goed voorbereid de behandeling te doorlopen. De Behandelcoach app is een initiatief van het Spaarne Gasthuis en Zilveren Kruis.

Lees het gehele persbericht https://nieuws.zilverenkruis.nl/behandelcoach-app-ontzorgt-patienten/


i  : www.behandelcoach.nl | e : info@behandelcoach.nl | t : +31 (0)85 500 04 55

bhc-logo_drukwerk-0_2

WhatsApp WhatsApp uw vraag