Patiëntenportaal met app de ideale combinatie!

Behandelcoach | Amsterdam, 15 september 2019

Banken hebben het voor elkaar! Dankzij de banken app is het klantcontact met rekeninghouders aanzienlijk verbeterd. De app wordt dagelijks ruim 10 miljoen keer geraadpleegd voor het bekijken van het saldo of het overboeken van een bedrag, het is snel, veilig en simpel.

Inhaalslag voor ziekenhuizen:
De Nederlandse ziekenhuizen hebben hierin nog een inhaalslag te maken. Zo stelt de woordvoerder van Behandelcoach, ontwikkelaar en aanbieder van de Behandelcoach patiënt app, waarmee ziekenhuizen buiten de muren van het ziekenhuis kunnen communiceren met patiënten. Er worden goede stappen gezet met allerlei patiëntportalen, maar het aanbieden van de patiënten-app ontbreekt hierin nog vaak.

Hybride model ‘portaal met app’:
Het optimum is de combinatie van een portaal met een app. Voor het snelle werk wordt de app gebruikt, doordat deze snel en eenvoudig toegangkelijk is en voor het meer uitgebreide werk wordt gebruik gemaakt van het portaal. Met een app kun je eenvoudig in de wachtkamer of thuis op de bank in alle rust je voorbereiden op het consult of nalezen wat de dokter heeft verteld. Dit is eenvoudiger met een app dan via een portaal. Welk ziekenhuis al digitaal is getransformeerd is of hiermee bezig is, kun je zien op de site van Nictiz, klik op deze link.

Een patiënt reactie: “Zat gisteren in het zkhs, en er werd gevraagd naar medische gegevens. Denk aan waarde van cholesterol, ijzer etc. Deze gegevens houd ik zelf bij in een excel overzicht, en staan wel in het mijn portaal van het ziekenhuis (een site voor de patiënt), maar het benaderen van deze gegevens kost tijd, met name het inloggen. Dan kun je je voorstellen dat het open van de app, en direct de gegevens kunnen inzien een stuk praktischer en sneller is.“

De Behandelcoach patiënten app:
Behandelcoach biedt een nieuwe manier van patiënten communicatie, door het bieden van compleet ziekenhuisbrede app oplossing voor veilige patiënten communicatie buiten de muren van het ziekenhuis.
Resultaten:
– Beter voorbereide patiënt (meer patiënt regie)
– Minder no-shows
– Minder belverkeer met het ziekenhuis
– Geen post en papier meer
– Eigen Behandelcoach app in de huisstijl van het ziekenhuis
– 100% veilig, AVG-proof.Bekijk de video (2-min).

Door een uniek toegepaste configuratie methode (BIC-methode) kan het Behandelcoach platform en de daarbij horende patiënten app binnen 3 maanden geoperationaliseerd worden voor een ziekenhuis.

Wilt u meer weten over Behandelcoach, bekijk de website: www.behandelcoach.nl


i  : www.behandelcoach.nl | e : info@behandelcoach.nl | t : +31 (0)85 500 04 55