eHealth AppTalk | Oogarts, vrouwen en make-up

Make-up, applying mascara

OOGARTS: Als oogarts voer ik veel staaroperaties uit. Vrouwen komen vaak met opgemaakte ogen naar het ziekenhuis, terwijl in de instructiebrochure duidelijk staat geen make-up te gebruiken op de dag van de operatie. Deze instructie wordt vaak niet gelezen wat extra tijd kost om de make-up te verwijderen.

PATIENTEN APP: Met het toepassen van een patiënten App ontstaat er een hechtere relatie met de patiënt, niet alleen tijdens het spreekuur, maar ook met name voor- en zelf na de behandeling. Vrouwen worden via de App op de avond voorafgaand de operatie, herinnert met een zogeheten pushbericht. Hierin staat vermeld de volgende dag geen make-up te gebruiken. Dit bericht wordt goed gelezen en opgevolgd. Dit scheelt ons veel tijd!

Bekijk de Behandelcoach App in 2 minuten:

hqdefault

 


Noot van de redactie: eHealth AppTalk is een initiatief van Behandelcoach. Het beschrijft praktijkvoorbeelden bij Nederlandse ziekenhuizen die vervolgens worden belicht vanuit het toepassen van App technologie. Het beoogt hiermee de zorgdienstverlening beter, slimmer, efficiënter en goedkoper te maken. Heeft u een aansprekend praktijkvoorbeeld, laat het ons graag weten en wij maken er uw eigen AppTalk item van?

i  : www.behandelcoach.nl | e : info@behandelcoach.nl | t : +31 (0)85 500 04 55