Oplossing

De complete ziekenhuisbrede app

Met de Behandelcoach app is de patiënt beter voorbereid, de behandelaar krijgt een beter geïnformeerde patiënt en het zorgproces verloopt aanzienlijk efficiënter.

Onze oplossing:


Door aan patiënten gerichte (behandel)informatie aan te bieden op de juiste momenten in de behandelcycli wordt de patiënt beter voorbereid, krijgt de behandelaar een beter geïnformeerde patiënt en verloopt het zorgproces aanzienlijk efficiënter. Behandelcoach levert hiervoor het ziekenhuis breed toepasbare Behandelcoach platform met de patiënten app, waarmee de patiënt de beschikking krijgt over allerlei handige functies:

  • Agenda met daarin een overzicht van de geplande (behandel)afspraken, aangevuld met specifieke behandelinformatie,
  • Notitieblokje voor het voorbereiden van vragen,
  • Routeplanner met navigatiefunctie naar de juiste locatie,
  • Gespreksopname voor het opnemen van het gesprek met de arts of verpleegkundige (of delen hiervan),
  • Notificatie service voor het ontvangen van berichten met herinneringen en eventuele (behandel)instructies,
  • En nog veel meer!

Alle beschikbare (behandel)informatie wat in het ziekenhuis aanwezig is, zoals; brochures, flyers, instructievideo’s en eventuele aandoeningspecifieke (eHealth)App’s, worden geconfigureerd in het platform en komt (nu nog vaak per papier gedistribueerd), digitaal beschikbaar in de App van de patiënt.

Door de geavanceerde koppeling met het ziekenhuis informatiesystemen (ZIS), wordt de app automatisch gesynchroniseerd en is daardoor altijd up-to-date. Hierdoor zijn er geen extra handmatige handelingen nodig.

Voor de synchronisatie wordt gebruik gemaakt van end-to-end encryptie technologie waarmee alle informatie veilig, binnen de privacy AVG-wetgeving (binnen de EU verplicht per 25 mei 2018), wordt uitgewisseld tussen uw ziekenhuis en de app van de patiënt.

 

 images  images


Home                       << Terug                    Bekijk onze aanpak >>